2012. január 25., szerda

AKG Q 460 STEREO HEADSET EGYEDI DARAB - Jelenlegi ára: 12 990 Ft


AKG Q 460 ( Quincy Jones), FELÜLMÚLHATATLAN HANG ÉS KÉNYELEM (IPHONE HEADSET , LÉPTETŐ HANGERŐSZABÁLYZÁS ÉS FELVEVŐ GOMBOS)
EXTRA KÉNYELMES, FÜLRE ILLESZKEDŐ FÜLPÁRNÁVAL
JELENLEG HAZÁNKBAN NEM IS KAPHATÓ!!!
AZ ÁRA TÖREDÉKÉÉRT !!!
A 27 szeres Grammy Díj győztes azt nyilatkozta, hogy ‘ Egész pályafutásom alatt kizárólag az AKG modellekben bíztam, amelyek a legkiválóbb hangminőséget biztosítják. Ugyanazt a színvonalat, amelyhez én magam is ragaszkodom, amikor zenét készítek.
A Harman leányvállalataként üzemelő AKG nem kisebb névvel működött együtt, mint az amerikai ikon Quincy Jones-szal, hogy megalkossa az egyik legkülönlegesebb hordozható fejhallgatót
Az AKG Q460, az AKG K450 továbbfejlesztett változata, mint minden AKG fejhallgató minőségi osztrák tervezés eredménye. Kis méretű kiváló hangzásvilágú fejhallgató egyes gyártmányokkal ellentétben a magas és mély tartománya egyaránt élvezhető, kis mérete miatt könnyen szállítható, akár egy nagyobb zsebben is elfér. Kis mérete ellenére nagy membránja van, a membrán mérete közel megegyezik a fejhallgató fülre fekvő részének méretével. A fejhallgatót leginkább a hordozható médiák hallgatására tervezték, egyaránt alkalmas CD,   MP3, MP4 lejátszók és iPhone és egyéb telefonok hallgatására is. Zárt kivitele miatt, elszigetel minket a külvilág így fülhallgató által nyújtott csodás hangokat a külvilág zörejei sem csorbítják.
De a csodás hang élmény nem minden, mert a kiváló hangminőség mellett több kényelmi funkciója is van. A legfontosabb kényelmi funkció nagyon puha fülpárna, ennek hatására a fülhallgató tökéletesen elzárja a külvilágot és mindemellett teljesen szabad érzést nyújt. Kiemelkedő kényelmi funkció még az egyoldali vezeték elvezetés, ami egyszerű és kényelmes használatot eredményez. Fejpántja könnyű és erős műanyagból, műbőrből, gumiból készült, fém merevítéssel és  mechanikus fej méretre állítási lehetőséggel. Használatát megkönnyíti a könnyedén kivehető vezeték is, mely biztosítja hogy amíg szállítja a fejhallgatót a vezeték nem tud megtörni.
Főképp hordozható médiák hallgatására tervezték, de kiválóan alkalmas otthoni használatra is.
Hasonló ismert típusok: AKG K450
A Q460 ugyan méretre minimálisan nagyobb, de ezért kárpótol a százszor gazdagabb hangzásvilág, egyoldali vezeték  elvezetés és a nagyon puha bőr hatású fülpárna.
-Zárt kialakítású mini fejhallgató.
- Prémium minőségű mini fejhallgató
-Ideális virtuális, vagy hordozható zenelejátszókhoz
- iPhone kompatibilitás
- Fakete színben
- Egyedi 3D-s fül állítási lehetőség
- Frekvenciaátvitel: 11Hz-29, 5 Khz
- Hangnyomás: 126 dB
- Impedancia: 32 Ohm
- Csatlakozás : aranyozott 3, 5 jack
- Súly: 108 g
A képen látható állapotban és tartozékokkal, egygombos head settel.
NÉZZE MEG TOVÁBBI TERMÉKEIM IS!


Jelenlegi ára: 12 990 Ft

Az aukció vége: 2012-02-11 18:59
. AKG Q 460 STEREO HEADSET EGYEDI DARAB - Jelenlegi ára: 12 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése