2011. szeptember 29., csütörtök

Platronics 903+ Bluetoot Stereo Headset. 2 napig - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

Plantronics BackBeat 903+ Bluetooth Stereo Headset
Kiváló bluetooth fejhallgató a Plantronics BackBeat 903+ sportoláshoz, telefonáláshoz vagy egyszerűen csak pihenéshez és zenehallgatáshoz.
Tökéletes hangminőséget érhetsz el amikor az iPhone-hoz vagy más bluetooth technológiával rendelkező telefonhoz vagy mp3 lejátszóhoz csatlakoztatod.
Az iPhone-on arra is van mód, hogy a bluetooth headset-ben lévő akku élettartamát ellenőrízhesd a képernyőn, így sosem fog lemerülni a tudtod nélkül.
Könnyen használható gombokkal rendelkezik és hangjelzéssel figyelmeztet ha merülne az akkumulátor. Ezenkívül hangirányítással is használhatod, előre és hátra léptethetsz a zeneszámok között, elnémíthatod és akkor is jelez ha a hatókörön kívül tartózkodsz.
3 különböző méretben állítható, így egyszerűen megtalálhatod, hogy melyik mód a legkényelmesebb viselet a számodra. Hordtáska is jár hozzá, így megóvhatod a sérülésektől.
Hatótávolság: 10 méter
Beszélgetési idő: max. 7 óra
Készenléti idő: max. 7 nap
Töltés: Micro USB-n keresztül (a kábel tartozék)
Dupla mikrofonos (Dual Mic)
Zajszűrés: AudioIQ2 technológiával
Hangerő állítás gombokkal: igen
Némítás gombbal: igen
Hívás fogadás/tiltás gombokkal: igen
Kompatibilis: minden bluetooth-al rendelkező telefonnal és készülékkel
iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4
Sajnos a töltője nem eredeti, de amit adok hozzá az is hibátlanul tölti. Az eredetit a kutyám megette.. Ennek tudatában licitálj. Licitet nem törlök a vevő 3 napón belül utaljón mert negatívot adok , és újra indítom az aukciót. Bolti ára 20000 körül mozog.


Jelenlegi ára: 7 500 Ft

Az aukció vége: 2011-09-27 19:10
. Platronics 903+ Bluetoot Stereo Headset. 2 napig - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése